
BUTTERNUT WRAPS MET CHUNKY STRIPS
ingrediënten
1 doosje Fry’s Chunky Strips
45 ml olijfolie
250 gr. Butternut, in blokjes van 2 cm gesneden
400g bruine bonen of kidney bonen uit blik, uitgelekt
250g rucola
100 ml Balsamicosiroop (zie recept)
4 volkoren wraps
Bereiding
Plaats de butternut in een braadslee, besprenkel met 10 ml olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Rooster de butternut in de oven gedurende 35 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Giet de balsamicosiroop in een pan en verwarm zacht. Gooi de bruine bonen door de balsamicosiroop.
Kook de fry’s chunky strips volgens de instructies.
Om te serveren, wikkelt u de butternut, rucola, reepjes en bonen in een volkoren wrap en schenkt u een beetje extra balsamicosiroop aan de zijkant.
Balsamicosiroop
Breng balsamicoazijn aan de kook op een hoog vuur.
Zet het vuur zachter wanneer het mengel begint te koken en laat
15 minuten sudderen tot een siroop.