top of page
Butternut Wraps Chunky Strips.jpg

BUTTERNUT WRAPS MET CHUNKY STRIPS

 

ingrediënten

1 doosje Fry’s Chunky Strips

45 ml olijfolie

250 gr. Butternut, in blokjes van 2 cm gesneden

400g bruine bonen of kidney bonen uit blik, uitgelekt 

250g rucola

100 ml Balsamicosiroop (zie recept)

4 volkoren wraps

 

Bereiding

Plaats de butternut in een braadslee, besprenkel met 10 ml olijfolie en breng op smaak met zout en peper. 

Rooster de butternut in de oven gedurende 35 minuten of tot ze goudbruin zijn. 

Giet de balsamicosiroop in een pan en verwarm zacht. Gooi de bruine bonen door de balsamicosiroop.

Kook de fry’s chunky strips volgens de instructies. 

Om te serveren, wikkelt u de butternut, rucola, reepjes en bonen in een volkoren wrap en schenkt u een beetje extra balsamicosiroop aan de zijkant.

 

Balsamicosiroop

Breng balsamicoazijn aan de kook op een hoog vuur.

Zet het vuur zachter wanneer het mengel begint te koken en laat

15 minuten sudderen tot een siroop.

bottom of page