PESTO SCHNITZEL SANDWICH

 

ingrediënten

1 doos Fry’s Crumbed Shnitzel

2 volkoren stokbroden, uiteinden afgesneden, gehalveerd en geopend

200 g rucola

1x 410g cannellinibonen van het blik

1 citroen, geperst

1 kop grof gehakte koriander

45ml gezouten pinda's

45 ml olijfolie

1 teentje knoflook, geplet

Zout peper

 

Bereiding

Kook de Fry’s crumbed shnitzel volgens de instructies op de verpakking. 

Meng de koriander, pinda's, olijfolie en knoflook samen en breng op smaak om zo een korianderpesto te maken.

Meng de cannellinibonen met citroensap en een flinke snuf zout en peper.

Verdeel de korianderpesto en cannallinibonen over elke sandwich en leg de schnitzel en rucola er bovenopen.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

+32 (0)472 79 66 64